måndag 15 september 2014

Say Yes

MEN HEJ!

Jaaa herredgud vaaaad har hänt här? Jo men en jävla massa såklart;

Jag fick då ett litet psykbryt för ca 1 månad sen med ett resultat av för mycket press på mig själv och massor av jobb. NOT GOOD! Meen jag har vilat, tagit en paus, haft siesta ja kalla det vad du vill men nu är jag redo och har tagit tag i allt. Från och med förra veckan så jobbar jag halvtid samtidigt som jag pluggar halvtid denna termin. Såhär ser det ut för tillfället;
  • Jag ska INTE springa halvmaran. Jag kom fram till detta under min siesta då jag inte kan pressa mig för mycket mer OCH jag tyckte inte det var kul längre. 
  • Från och med denna vecka har jag börjat träna med Dan igen. 
  • Från och med denna vecka är det tänkt att jag ska blogga igen (för jag tycker det är kul)
 Mitt träningsupplägg kommer bestå av 4 träningspass i veckan;
  • 1 kondition vilket kommer bli löpträning i form av distans på ca 5 km eller intervallträning
  • 2 gruppträningar/gym då jag har skaffat gymkort på ett gyms om har massor av pass, kommer nog mest bli boxning
  • 1 PT-pass med Dan eller ett gympass
  • PWs så ofta jag hinner
  • 1 tims dans på måndagar
Jag ska köra i 6 veckor med Dan nu och mitt mål är för närvarande att gå ner 10 kg till jul och innan jag åker till Mexico, det vill säga om 14 veckor. Under dessa 6 veckor är mitt delmål att gå ner 5 kg. Just nu har jag inget träningsmål utan fokuserar på vikten lite till eftersom mitt knä inte riktigt är på g heller vill jag komma ner till min målvikt och sedan utgå därifrån.

Jag har dessutom slängt ut min våg här hemma nu för man blir KNÄPP och väger mig bara hos Dan om 6 veckor!

Hann även med Paris förra veckan som jag skrivit om i bloggen innan så jag tänkte slänga in lite bilder från dessa dagar, det har varit helt underbart att ha semester för nu är jag mer taggad än någonsin att nå mitt mål till veckan innan jul!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar