måndag 24 oktober 2011

Spännande kampanj i förberedelsestadiet!

Under föregående vecka fick jag ett förslag på en tävling mot/tillsammans med en av mina klienter. Jag tyckte det lät så spännande att jag började fundera om inte jag kunde göra något åt den idén för fler människor. Kom då fram till en ganska spännande affärsidé. Jag skrev ned tankar hela kvällen och halva natten innan jag nästa dag redan ringde till en vän som jobbar som dietist. Hon blev väldigt intresserad av idén och såg positivt på ett framtida samarbete. Så nu under veckan har vi bokat in ett möte så ska vi se mer på eventuellt samarbete och hur vi ska lägga upp de. Jag säger ingenting än men kampanjen kommer att startas i Januari och marknadsföringen läggs upp i början av december. Så håll utkik här på bloggen, och min hemsida eller Facebook sida där mer information kommer läggas fram när mer delar av kampanjen är utformad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar