måndag 31 oktober 2011

Tentaplugg


Jag har nu insett att tentaplugg inte är så lätt som man kan tro!! Nu håller min kurs i Idrottslära på att avslutas och då samlas alla tentor och inlämningsuppgifter på hög till sista veckorna. Är man då ute i lite för sen tid med att börja får man räkna med lite lite sömn etc. Men nu börjar jag få ordning på de flesta av dem ändå och det börjar kännas bättre och bättre. Det svåra är att hela tiden inte få använda sina egna tankar och ord utan måste hitta belägg för det i litteratur eller internetdokument. Men man lär sig faktiskt! Idag lämnar jag in en tenta om mitt hockeylag Malmö Kryptonics och en tenta om Friluftsliv. Imorgon har jag en praktisk tentamen i friidrott för att sedan även ha en om kampsport under veckan. Sedan nästa vecka är det dags att lämna in en stor hemtentamen i Idrottspsykologi vilken jag känner kommer vara min tuffaste uppgift hittils varav jag kanske ska börja lite tidigare än normalt :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar