tisdag 8 november 2011

Slut på högskolekursen i idrottslära!

Idag lämnades sista arbetet in i kursen Idrottslära 1 på Malmö Högskola. Så nu är den kursen helt färdig och jag kan börja fokusera lite mer på mitt jobb och min egen träning. Det har varit en kul och intressant kurs med roliga klasskamrater, men den tog en hel del mer tid än jag hade väntat då den var mestadels praktisk. Det innebar att vi hade många lektioner och långa dagar (trots att den bara hade 7,5hp) med olika idrottsgrenar vilket jag inte hade beräknat när jag sökte in till kursen. Därav har mitt företag och jobb blivit lite lidande då jag inte haft lika mycket tid att lägga till kunder och marknadsförning. Men nu ska det bli ändring på det och jag ska ordentligt ta tag i både min egna träning men framförallt en utveckling av mitt företag.

Som jag tidigare berättat håller jag även just nu på att utveckla ett nytt företag tillsammans med en dietist. Vi har kommit en bit på vägen men har en bit kvar och tanken är att vi ska vara klara för allmän lansering av företaget och konceptet till den 12 december. Ska bli hur spännande som helst att jobba vidare med :-)

1 kommentar:

  1. "Skönt" att det är över! Ser också fram emot fortsatt jobb :)

    SvaraRadera