tisdag 14 februari 2012

Fotskada

Förra torsdagen skulle jag spela en hockeymatch. Min match slutade dock under uppvärmningen där jag fick ett slagskott på fotknölen. Det gjorde fruktansvärt ont och jag hade stora problem under fredagen och lördagen med att gå. Men jag köpte ett par kryckor då och det underlättade verkligen.

Därefter spenderade jag 10 timmar på akuten under söndagen med 2 olika röntgentagningar och en massa väntetid. Rätt segt med den väntetiden när mobilen hade dött efter 3dje timmen och tidningarna de hade var både gamla och ointressanta. De hade en tv där med så jag såg "så ska det låta, en film, rallysammandrag, melodifestivalen och en film till" innan det var dags att få svaren. Det tråkiga var att man inte kunde få ljud på tvn och alla avsnitten var ju svenska eller musik (Kul!).

Men tillslut efter andra röntgen fick jag veta att jag hade en misstänkt spricka i fotknölen, vilket skulle innebära 6veckor i gips. Men för att vara helt säkra innan de gipsade skulle jag även magnetröntgas, vilket jag fick tid till nästa morgon.

Så jag kom hem klockan 02,00 och skulle tillbaka när de ringde nästa dag vilket blev redan kl 9. Efter magnetröntgen och ytterligare 2 timmars väntetid fick jag reda på att det inte var en spricka och de klassade det endast som en grov stukning. Kan ju säga att det var ett mycket glädjande besked då det kan vara svårt för mig att utföra mitt arbete med gipsad fot!! Så nu är det lite värktabletter och lite lättare belastning som gäller några dagar innan jag kan belasta lite mer.

Sammanfattningsvis är totalt 12 timmar på akuten inte det roligaste jag varit med om! Men jag är väldigt glad för att vi redde ut att det inte är en spricka i foten ändå!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar