måndag 6 februari 2012

Trine del 7


Denna veckan är 6 veckors träning genomförd och vi ska nu göra alla tester igen för att se hur det gått rent fysiologiskt.

Det är mycket som är annorlunda i dag. Jag tränar, jag väljer trappor, går, äter hälsosamt och jag ser fram emot träning.
Det svåraste är att träna på helgerna. Jag tror jag ska hitta någon att träna med på helgen, då blir det lite roligare och mer motiverande.
Vardagsmotionen är en fråga om vana. Jag kliver av bussen och går ett längre strecka, jag väljer trappor, jag cyklar eller går när jag kan - då Dan pratade om vardagsmotion, trodde jag inte jag kunde öka så mycket i vardagen, men det går att öka vardagsmotionen hela tiden.

Så inför veckan är jag nöjd att jag har kommit så långt och ändrat så mycket. Vikten har också ändrats lite, men fokus har varit att stabilisera blodsockret, att få regelbundenhet i träningen och att få upp grundformen. Vi får se träningsframstegen i alla tester denna veckan. Dan och jag skriver nästa veckas blogginlägg om mina framsteg (hoppas det blir om framsteg:)  Uhhh..... Spännande!

/Trine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar