fredag 24 februari 2012

Trine del 9Jag åkte med öresundståget förra veckan och det var sent, som det väl brukar vara. Det gjorde att jag skulle springa till bussen - uppför trappor. Där märkte jag en stor skillnad från 6 veckor tillbaka. Skönt! Min kondition känns verkligen bättre i vardagen!!!
Jag har som sagt börjat prioritera träningen och ser fram emot den varje vecka, vilket betyder att jag inte blev glad när jag blev sjuk förra veckan :( Trots sjukdomen han jag träna lätt 2 gånger, vilket känns okej ändå. Som tur var märkte vi under dagens pass att jag hade klarat mig lindrigt undan från sjukdomen och kunde utföra ett bra träningspass med kettlebells utan att vara helt död efteråt! :)

För tillfället går allt bra - jag har mycket mer energi. Jag klarade också roddmaskinen 1000 m på en mycket bra tid :)

Hoppas det positiva fortsätter :)

/Trine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar