måndag 6 februari 2012

Nytt betalningssätt för PT klienter!

Nu förnyar jag betalningssystemet för mina PT - klienter. Tidigare har jag alltid haft en stor klumpsumma som skulle betalas innan passen ägde rum (vilket kunde bli ganska dyrt på en gång för de lite större paketen). Nu inför jag därför månadsvis betalning som kommer att ske via faktureringsmetoden.
Det hela innebär att klienterna som vill ha dessa paket binder sig på 1/4 år (13v) eller 1/2 år (26v) av månadsvis betalning + en startsumma.
Därmed hoppas jag på att fler klienter vågar, vill och kan satsa lite mer långsiktigt på min hjälp! Det är ju ändå då, de med största sannolikhet kan nå sina högt uppsatta mål! :-)


Betalningsalternativen kommer läggas upp på min hemsida www.ptdan.se under länken "Individer - Priser" nu i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar