måndag 30 januari 2012

Trine del 6


Hur kunde jag skriva att jag gillar träning som är jobbigt?? Jag tror att Dan läser det jag skriver :) för nu är smekmånaden över och jag ska träna lite mer.

Jag har fått mycket energi i min vardag redan nu, min kropp är redo att träna mer (säger Dan) - och utmaningen (motivation kallar Dan det) - är: för varje vecka jag tränar mindre än 4 timmar kommer jag samla ihop en pott av timmar till slutet av månaden där jag då får stå på crosstrainern i alla de "intjänade" timmarna i sträck. Så det gäller verkligen att inte missa för mycket här ;)

Jag kan avslöja att jag redan funderar på hur jag ska få in 4 timmer när jag ska på jobbresa 6 dager i mars.
Jag har ressonerat mig fram till olika möjliheter:

Hela söndagen på cross traineren (nah)
1,5 timmes träning på söndagen, 1 t stavgång i Stockholm och 1 t träning inomhus och...... Jag måste ha lite stöd .. Har du en ide till siste 30 min. ??

Springa (det kan jag inte än)

Zumba - då måste jag resa med dator (kan väl gå)

Betala för de missade timmarna med att träna dubbelt veckan efter (nah!!)

Bra att det inte är Mars än!

Maten går bra. Dans upplägg funkar perfekt, jag äter det antalet kcal jag ska (vissa dager mindre) och jag äter frukt varje dag. Grönsaker har jag alltid ätit, så ingen problem med det.

Varför var det så svårt att komma i gång?, det är ju så bra och givande! Bara gör det, om du funderar på att börja :)

Vi hörs!
/Trine

1 kommentar:

  1. Har du iPhone? Ladda isf ner appen "Nike Training", där kan du hitta superbra träningspass på upp emot 45 min där du inte behöver några redskap (fast en yoga-matta kan vara skönt, samt ett hopprep till uppvärmning). Jätte enkelt att göra hemma, eller på hotellet om man är på resande fot! Hett tips måste jag säga!

    SvaraRadera