torsdag 26 januari 2012

Intresserad av en träningsresa??Jag håller hela tiden på att utveckla både mig och mitt företag för att kunna erbjuda högklassig service och ha ett bra utbud som passar alla.

Jag har sedan länge funderat över att anordna träningsresor till varmare länder, och nu har jag kommit lite längre i mina planer. Jag vet att jag har några som är intresserade av att följa med om jag skulle ordna en resa, men jag skulle behöva minst 10 personer om det skulle kunna genomföras. Därav skickar jag nu ut en liten intresseförfrågan där ni som är intresserade gärna kan skriva en kommentar eller skicka ett mail till dan@ptdan.se Om ni har vänner ni tror skulle kunna vara intresserade så tipsa gärna dem också.

Resan kommer att innehålla 7 dagar med 4-5 stjärnigt hotell samt all inclusive, och gå till något av medelhavets länder. Bra gym finns på hotellen och tillgång till flertalet aktiviteter runt omkring. Jag kommer hålla träningspass i olika former varje dag (2-3 pass/dag) som ni kan välja på. Jag kommer även hålla lite kortare föreläsningar om träning och kost för de som är intresserade.

Allt det här kommer att kosta mellan 8 500 - 10 000 beroende på vilket av resealternativen vi flyger till.

Hör av er om ni är minsta intresserade så kommer jag hålla kontakten med er om hur det ser ut och om/när det blir av. Fråga gärna om det är något ni vill veta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar