söndag 22 januari 2012

Egen träning


Jag får börja med att ursäkta för att det inte varit många uppdateringar på sistone. Jag har väldigt mycket att göra just nu i framförallt jobbet, många som vill börja 2012 på bästa sätt!  Det är riktigt kul att kunna få chansen att hjälpa så många mot bättre liv och det motiverar såklart även mig själv till att leva som jag lär. (jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera bloggen, och har ni några frågor om träning så ställ dem gärna så tar jag upp dem här i bloggen!)

Därav måste jag säga att min egen träning går riktigt bra nu. Känner mig i grymt bra form och den blir bara bättre och bättre vilket är riktigt kul :-)

Jag har nyligen utfört flertalet tester på mig själv och de visar alla bra värden som jag trivs bra med. Men man vill ju alltid utvecklas och bli bättre varav jag satt upp nya lite högre mål. Det blir alltså ganska stor fokusering just nu på min egen träning också. Den gångna träningsveckan såg ut enligt följande:

Måndag Vilodag 
Tisdag 1 pass simning, 1 timme styrketräning, 1 timme konditionsträning, 1 timme hockey
Onsdag 1 timme styrketräning
Torsdag 1 timme konditionsträning, 1 timme hockey
Fredag 1 hockeymatch
Lördag 1 timme styrketräning
Söndag 1 hockeymatch

Detta är då hur en vanlig vecka kan se ut just nu för mig och min egen träning.
I och med att jag spelar hockey och behöver vara i form till matcherna måste jag ju anpassa träningen lite inför dem. Det är ett stort pusslande för att kunna hitta rätt balans där, men tycker jag ligger rätt bra just nu :-)

1 kommentar:

  1. Kom ihåg att du ska hinna besöka oss ibland också! :)

    SvaraRadera