måndag 16 januari 2012

Trine del 4


Räknas en sekund som framsteg?

Vilken tuff träningsvecka. Konditionsträning... Hur tränar man en inte-eksisterande kondition? Jo, det känns lite som att jag höll på att dö.. Jag kämpade för livet och genomförde passet :) vilken seger! Ja, det är klart att jag inte klarar det så bra tidmässigt, men jag 1: lever, 2: genomförde passet, 3: klarade att ta mig hem efteråt med ett leende på läpparna!

Dan och jag pratade om motivation och framsteg. Det betyder allt för motivationen att det finns framsteg. Det är orsaken att Dan testar min kondition och uthållighet samt mycket mer. Vi vill fokusera på mina framsteg, om det är en sekund bättre är det också värdefullt! Och gissa vad!!! Jag har redan nått flera av mina egna uppsatta mål jag först skulle nå om 3 veckor. Så nu har Dan fått hjälpa mig att omformulera målen så vi fortfarande har mål att sträva emot.

Under första veckan fick jag en sådan träningsvärk att jag fick vila 5 dagar inför pass nummer två, och kunde praktisk taget (nästan) inte gå :). Men den gångna veckan trots vårt hårda konditionspass hade jag mycket mindre träningsvärk vilket tyder på att min kropp har utvecklats och börjar klara av lite hårdare träning och motstånd :)

Veckans checklista:
- 2 kg check (tänka sig att gå ner i vikt i julen)
15 (+ 5) armhävningar på knä check
Ingen huvudvärk check
Bra humör check
Fokus på mat check
3 träningspass check
Har upptäck 3 hittills okända muskler check

Vi hörs nästa vecka,
Trine

2 kommentarer:

  1. Det är kul att följa din träning och jag håller tummarna för dig. Heja Trine

    SvaraRadera