måndag 23 januari 2012

Trine del 5Nått ganska otroligt har hänt. Det återkommer jag till..

Först vill jag berätta att Dan och jag har haft fokus på mat. Det är så, att jag har haft 2 dietister tidigare, och jag har inte känt att dem verkligen hjälpte mig. Dan lyssnade och respekterade min synpunkt och utmaning. Dan förklarade att jag ska  ändra lite och testa om det går bättre, vilket jag redan känner efter ett par dagar att det gör. Tänka sig att han tar det på allvar! Jag är bara så himla glad. Jag måste väl börja tro på det han säger ;)

Bevis på att jag ska lyssna på Dan:
Han berättade att:

- jag efter ett par veckor ville uppleva stora framsteg. I vecka 1 kunna jag knappt klara 12 benböj. I denne vecka klarade jag 3*12 + 30 kg på ryggen.
-  vikten inte går ner jätte mycket i början, det kommer efter kontinuerlig träning efter ca 4-6 veckor
- att min kondition förbättras snabbt (jo det har den redan väldigt mycket)

Dan ger mig  utmaningar jag kan jag klara av (även om jag måste  - det blir en succes varje vecka att träna.

Ok tillbaka till det som hände i dag. Efter träningen med Dan tänkte jag: Jag ser fram emot och längtar till måndagens träning.
Är inte det bara fantastisk??

Ps. Har även provat kettlebells i dag (det var jätte roligt.) jag gillar träning som är jobbig, man känner sig så himla nöjd!/Trine

1 kommentar: