måndag 27 februari 2012

Trine del 10Jag fick en intressant fråga här om dagen. "ska du skaffa intyg från läkaren när du är sjuk och missar träningen?" (mina egna 4 gånger) Avtalet med Dan är, att jag ska träna 4 gånger i veckan minst och missar jag, läggs timmarna jag missar ihop i en pott. Sedan ska jag i slutet av månaden stå alla missade timmar på crosstrainern. Jag berättade detta till en kollega, och då kom frågan. Det tyckte jag var jätte roligt!
Då blev jag sjuk...
Ni kan väl tänka er vilka feber-föreställningar jag fick :)

Att träna 4 gånger i veckan är svårt. Jag kan självklart inte träna när jag är sjuk. Men februari har varit tuff med mycket jobb, och jag är faktisk glad jag har tränat så mycket som jag har. Jooo - jag har samlat på en extra timme i nästa vecka... Det fixar jag!

Framsteg:
Att träna i helgen är inte längre så svårt!
Jag klarade träningen ok på trots av sjukdagarna Rodd går mycket bättre! (trodde aldrig jag skulle klara 1000m) Jag kan nu också springa 500 m (en bra början) Plankan går bättre (14 sek längre tid nu)

Jag ser fram till Mars då ska jag träna mer för att lära mig att springa :)

Allt bra!
/Trine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar