lördag 24 augusti 2013

Hinderbana - Nya mål

Igår var jag och för första gången testade en militärhinderbana och det gav grym mersmak. Det var de jobbigaste minutrarna jag upplevt på länge och när jag väl kom i mål var jag slut i hela kroppen. Men vilken kul bana!! Det var otroligt utmanande hinder och pulsen var på max 2/3 av loppet. Detta är en sak som verkligen passar min syn på träning - att ha en kropp som är så allround det bara går.

Mitt mål är nu att klara banan på 3,30 vilket är militärens guldnivå. Jag har idag en bit dit, men mycket beror på tekniken över/under hinder som kan bli avsevärt mycket bättre. En person som klarar hinderbanan på 3,30 bemästrar verkligen sin kropp på ett perfekt sätt, både styrkan och konditionen är då helt anpassad till din egen kropp och då är ingenting omöjligt :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar