torsdag 8 augusti 2013

Nu kör vi på.. Viktkampen PetraDet är dags att komma ur semestervanor och in i det verkliga vardagliga livet. Det går lite sisådär men jag kommer igång det vet jag. Motivationen finns och jag känner mig mer och mer redo att kämpa på igen. Ja för en kamp är det. Än är det inte en vana men jag känner mer och mer ett behov av att leva sunt och träna regelbundet. Bara det är inte dumt efter att levt med dåliga vanor i ca 40 år. 
Jag har nu under semestern gått och fått massage och hoppas det ska göra att jag kan prestera och utföra alla moment på träningarna. Nacken och axlarna känns bättre och jag tror att det gör nytta. Gick bättre att göra vissa övningar men än är jag inte helt 100. Men det kommer! Det ska komma. 
När nu nacken är bättre är det baksida på ena låret som måste bli bättre. Ska testa med liniment idag på träningen. 

Jag har fått personlig träning i simning under veckan som gick. Christoffer (inte vår PT) som är 14!? (hoppas jag nu skrev rätt) tränar simning och när vi besökte badet i veckan så passade han på att ge mig en omgång och jag fick instruktioner. Det var till att lyda och göra rätt. Jag funderar nu på om mina PT i malmö kan betecknas som slavdrivare som jag vid något tillfälle uttryckt.. Jag har insett skillnaden;). Skämt åsido.. han va tuff med mig och det var ord och inga visor. Han var också brutalt ärlig med vad han tyckte om min teknik gällande fjärilsim. Men med den halvtimme/timme som han jagade mig i poolen (bokstavligt talat), lärde jag mig massor. Inte bra egentligen med tanke på att jag hade en karriär om än kort i Sjöbo simsällskap.. hihi.  Jag inser att använda simglasögon ger en helt annan simteknik och man kan få ut mer av sin simning. Jag var trött och fick träningsvärk vilket jag inte upplevt tidigare vad jag minns. Baddräkten jag investerat i gjorde också stor nytta.. inte lätt att simma så det ger effekt om man måste dra upp bikini underdeenl vartannat simtag. 

Tisdagen avstod jag träning till förmån för att hämta hem min dotter efter hennes tre veckor i Usa och för att göra något med min son och mamma under semestern. Det var nog tur med tanke på de inlägg mina träningskollegor gjorde efter det passet. Fasar för i kväll men men vi kör på! Det finns bara ett sätt att nå målet. Inte ge upp.. kämpa på! Jag har en kylskåpsmagnet som jag kollar på mellan varven och hämtar lite energi av den texten. (se bild)

Får återkomma med uppdatering efter passet med Dan ikväll om jag överlever...;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar