torsdag 21 juli 2011

Imponerande körning av Andy Schleck!

Nu börjar Touren närma sig sitt slut och det märks på de stora namnen som börjar finnas med lite mer i toppen för att försöka komma ikapp eller dra ifrån i sammandraget.
Dagens etapp var den tuffaste på hela touren, och de drygt 200 kilometrarna tillhörde Andy Schleck. Med hela 65 km kvar till målet ryckte han iväg från de andra som inte uppfattade det som något att bry sig särskilt mycket om just då med så lång kvar. Men där hade de fel och han fick en ledning på 4,5 minut innan de insåg att han var farlig och började köra för att komma ikapp. Tillslut vann han med drygt 2 minuter före sin bror Fränk som kom på andra plats. Grymt kört!

Även idag var jag med och körde hela tv-sändningen och kom upp i 3 timmar och 16 minuter. Börjar kännas lite i låren nu efter 2 dagar i rad med över 3 timmar cykling :-)


Idag tog jag även ut min spinningcykel. Bättre luft och lite bättre cykelkänsla!

Drygt 3 timmar på cykeln

Specialställd TV så jag kan leva mig in i loppet ;-)


Imorgon ny etapp, självklart finns även jag på cykeln!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar