fredag 2 december 2011

Danmarksbesök


I förmiddags hade jag och Helena ett företagsmöte med Nyföretagarcentrum. De hjälpte oss och svarade på de frågor m´vi hade angående vår företagsstart. Så nu känns det som om vi har lite mer "kött på benen" och har koll på exakt vad som ska göras innan företagslanseringen.

Därefter hade jag lite kundavbokningar på PT träning, vilket innebar att jag kunde åka tidigt med min syster till Danmark och hälsa på familjen Frie. När Anna kom och hämtade mig bjöds det på smoothie som jag gjorde. Bestående av lätt vaniljyoghurt, frysta jordgubbar, frysta blåbär, banan och solroskärnor. De blev riktigt goda måste jag säga!!
Nu väntar 2 dagar i Danmark vilka kommer innefatta lek med mina 2 "PTs" Alexander och Philip. Samt troliga vinster i olika spel mot min syster Anna och hennes man Lau :-)  (Vi kommer även jobba med vår nya hemsida).

1 kommentar:

  1. Ser jättegott ut!
    Låter som en skön helg! Kul att spela spel! :) Jag ska testköra mitt jul-spinning-pass nu, sedan ska vi baka pepparkakor med grannarna.
    Kram!

    SvaraRadera