tisdag 13 december 2011

Resultat efter 1 månad med vårt nya koncept

Idag var det en månad sedan jag vägde och mätte in mig för vårt nya koncept. Idag är alltså testet klart och det var dags för ny kontrollvägning under morgonen.

Utan att ha kollat resultaten under vägen hade jag förhoppningar att det skulle ha hänt en hel del på vågen. För en månad sedan vägde jag 86,5 kg och mitt mål var satt till 82-83 kg. När jag då idag ställde mig på vågen visade den 83,0 alltså har jag nått mitt mål trots att jag varit lite halvsjuk senaste 1,5 veckan och inte kunnat följa min träningsplan till punkt och pricka.

Resultatet blev alltså en minskad vikt på 3,5 kg under endast 4 veckor.

Det hela känns riktigt bra då vi snart kommer lansera vårt koncept och jag kan rekommendera det varmt efter egna lyckade tester :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar