söndag 25 december 2011

Julmat och julgott!


 Hoppas ni alla haft en riktigt bra jul! Det har jag haft med mycket julmat och julgodis samt trevligt sällskap.

Jag vågar dock inte ställa mig på vågen på ett tag ;-) Det har blivit massor av julmat med tillhörande "julfika" samt ännu mer mat och ännu mer stillasittande!

Så nu känner jag att det börjar bli dags att ta tag i det här och börja förbränna lite energi också. Jag har inte skrivit det här innan men jag skadade mitt knä under förra hockeymatchen i söndags och har inte kunnat röra mig så mycket efter det. Men nu ikväll måste jag försöka ta en promenad ändå och se om jag kan trappa upp det successivt med träning i dagarna framöver! Mitt nya långsiktiga träningsupplägg börjar ju gälla från 1 januari sedan och då blir det grymt spännande träning, men mer om det när det är dags.

Ha nu en fortsatt bra juletid och ha det skönt med bra sällskap och god mat, men försök smyga in lite träning här och där, det underlättar för många saker t.ex. stressen, vikten, hjärtat och inte minst i förberedelsestadiet för att kunna träna ordentligt i januari.

God Jul!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar