onsdag 28 december 2011

Trine del 2


Ur form - ur funktion

Jag skadade benet i veckan, Jag är i så pass dålig form att kroppen inte klarar av mig.  Jag är ur funktion.

Vi har utför många olika tester nu och det är säkert att min form inte är bra. Jag är inte förvånad, det är bara det, att när man ser det på skrift: "sämre, ok, låg.. " Då förstår man att det inte bara är utseende - utan (också) hälsan som gäller.  Jag vill lyckas! Jag vill inte vara ur funktion längre!

Men jag klarade små framsteg: jag kom faktisk på träningen på trots att jag fortfarande är förkyld och trött, jag klarade övningarna lite bättre och klarade plankan i ....61 sekunder. Det låter kanske inte mycket? Men det var en seger.

Dan och jag pratade om både långsiktiga och kortsiktiga mål, och till de långsiktiga är det mycket att jobba med. Därför är Dan noga med att jobba med även kortsiktiga mål vilket gör att succén inte är lång borta ändå! Jag kommer att se stora framsteg i början, så behöver inte tappa modet.

Jag fick Min första 6 veckors utmaning/mål: jag ska gå ner 2 kg över julen,  jag ska träna hemma i julen (fick  ett hemmaprogram). Jag fick även mina värden för alla tester vi gjort och har nu satt upp ett mål som ska nås till den 6 februari och ett mål som ska nås den 4 juni (De kommer presenteras nästa vecka).

Vi kom även fram med en utmaning till Dan som var lite kul ;-) i april ska Dan utföra "The Flag" och visa bild på detta här på bloggen!

God jul och god nyttig mat,

/Trine"The Flag" (tuff utmaning /Dan)

1 kommentar: