tisdag 20 december 2011

Uppföljning av klient via bloggen

Jag har nu fått en riktigt motiverad tjej som klient. Hon heter Trine, är 35 år gammal och har som mål viktnedgång. Jag och Trine har nu satt upp mål som vi ska uppnå, både långsiktiga och kortsiktiga, allt för att hålla motivationen så hög som möjligt hela tiden.

Ni kommer nu att få följa Trine på hennes väg mot sina mål, med en uppdatering varje vecka från henne själv där hon beskriver hur hon upplever det och hur resultaten kommer.


 Trine berättar:
 
Min dröm blev mitt mål
Dan är min PT och ska hjälpa mig nå mina mål. Som en del av min motivation, ska jag skriva på Dans blogg. Det betyder att ni kan följa min träning, viktminskning, mina utmaningar, vilket som är jobbigt och hur Dan hjälper mig. Jag är 35, dansk, egen företagare och bor i Limhamn.

Målet med träningen blev till flera mål i dag, eftersom jag upptäckte att mina drömmar kunde bli mina mål också. Det är inte längre ”bara” att gå ner i vikt, passa mina kläder igen (och mina stövlar förstås), bättre välmående – utan också att dels kunna klara en bergsklättring. Det är min dröm och nu mitt mål.

Jag vet att utmaningarna är stora. Jag ska gå ner 30 kg. (!), hitta glädjen och självförtroendet, jag ska tycka om att träna, springa, promenera eller åka skidor. Jag har tappat glädjen – konstigt att man inte hittar motivationen och glädjen när man går upp i vikt. Så är det inte. Till idag – nu känner jag att den börjar komma tillbaka. Dan har förstått hur han kan motivera mig. Jag lär så mycket av honom.. eftersom Dan faktisk är välutbildad! Imponerande.

Min utmaning: jag ska träna 3 gånger i vecken VARJE vecka.. ;), gå ner 2 kg på 6 veckor (JUL veckorna….!) och skriva matdagbok och träningsdagbok. Vi hörs i nästa vecka.

PS. har hittat min gamla pulsklocka i lådan, köpt nytt batteri och har fått en intensivkurs av Dan. Vi får se om jag kan få nytta av den ;)

/Trine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar