lördag 17 mars 2012

Längtan efter cykling!


Nu har jag båda mina cyklar här, de står i sina ställ och redo att ge sig ut på en första vårrunda. Eller nästan, mountain-biken behöver nytt framväxelsystem innan den är helt klar. Ser även här på bilden att jag kanske borde byta greppen på landsvägscykeln som börjar bli lite slitna.
Ska bli en riktigt kul cykel-vår och sommar på nya outforskade vägar och stigar i trakten kring Malmö.

Lagade även punktering på min andra Mtb idag, så även min stadscykel fungerar nu, det är skönt!

2 kommentarer:

  1. Glöm inte att låsa cyklarna bara om du tar ut dem i Malmö :) Kul att åka skidor för dig men jag föredrar att motorcykel vid denna tiden på året. Jag har redan kört femtio mil så det blir nog en fin säsong. Kommer ner och hälsar på nån gång framöver när handlederna klarar trippen.Du vet vem:)

    SvaraRadera
  2. Ja dessvärre får de hålla sig i sina ställ inomhus hela tiden förutom just under cykelfärderna. Lite synd att man inte kan använda lite dyrare cyklar som färdmedel pga att de blir stulna om man parkerar dem ute. Men jag får träna på dem i vilket fall :-)

    Ja det får du göra. Våren är på gång här nu och snart sommaren förhoppningsvis!

    SvaraRadera