tisdag 27 mars 2012

Trine del 13Nu är det dags att börja springa. Dan har gjort ett program jag ska följa så att jag långsamt tränar för att kunna springa. Det är mycket spännande tycker jag. Det blir en utmaning men jag ser fram emot det.

Jag har tränat med sandsäck ett par gånger, det är lite annorlunda än kettle bells - det kräver mer styrka eftersom de är mer "levande". Hade ett mycket hårt konditions- och styrkeprogram i veckan, dock känns det otroligt bra efteråt. Jag gillar träning som inte är på/med maskin. Dan säger att det tränar core muskulaturen bra när man tränar så.

Min "favorit"; roddmaskinen är fortfarande jobbig/hård.. Jag har bestämt att jag ska träna mycket på den i Dans semester. Jag måste bli bättre... Och Dan menar jag ska utmana honom en dag...? Han är galen tror jag :)

Att Dan ska på semester/utbildning är inte ok - nu ska jag träna inför nästa utvärdering om 2 veckor helt själv.... Hoppas jag klarar mina mål. Ha en underbar semester, Dan. Du blir saknat på gymmet :)

Trine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar