lördag 17 mars 2012

Packning Skidresa!

Nu är det äntligen dags att åka skidor :-)

Trots mitt inlägg igår om vår och cykel längtan ska jag imorgon bege mig till de norska fjällen och Jotunheimen. Den lilla kursen jag läser på Malmö högskola har nämligen ett 10 dagar långt vinterläger i kursplanen. Väl där kommer det innehålla en del coaching i vinteraktiviteter, samt en stor del egen tid i längdspåren samt pisterna.

Jag ser naturligtvis det här som chansen på ett träningsläger och kommer att köra stenhårt i Längdspåren så mycket jag kan och hinner. Kommer även att ha med mig lite lätt utrustning som jag kan använda till inomhusträning. Veckan kommer också bara innehålla bra mat för att klara hålla orken hela vägen.

Med det här hoppas jag därför tappa ca 2 kg och komma ned till 82 kg. Det ska bli kul att se hur min kropp svarar på tung skidträning!

Men jag ska naturligtvis även njuta av att ha lite ledig tid! Lära sig att åka utförsåkning bättre och även testa på snowboard ska bli kul :-)


Uppdateringar om hur träningen går kommer hållas under hela lägret. Kanske även en före och efter-bild kommer finnas att tillgå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar