söndag 11 mars 2012

Ny vår Nya möjligheter!


Nu börjar våren komma, med det också lite roligare och fler träningsmöjligheter. Jag har en hel del i planerna just nu och en del kommer att påminna om ett tv program som gått nu den senaste månaden.

Det kommer vara en verklig chans för personer med mål om att gå ned minst 15 kg att ändra sina liv och på ett sunt och hälsosamt sätt nå sina mål och även hålla dem i framtiden.

Alltså får personer som har ett mål om att gå ned minst 15 kg chansen att anmäla sig och tillsammans i en grupp om 5-10 personer träna tillsammans med mig. Det kommer även bli kost-föreläsningar och uppföljningar på alla deltagares både kost och träning. Vi kommer hålla konceptet i sex månader där vi tränar tre pass per vecka tillsammans blandat med några föreläsningar och alternativa roligare träningsformer.

Det hela kommer starta i början av maj månad. Om ni känner igen er till målgruppen eller vet någon ni tror skulle kunna vara intresserad så hör gärna av er! 1:a omgången innehåller 5-10 deltagare, först till kvarn!!

Ps, Plan finns ej på min hemsida än, men är under uppbyggnad! Vid frågor; dan@ptdan.se 0768063888

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar