tisdag 6 mars 2012

Trine del 11


Mera träning - mera energi!

Jag fick ett tips från en som skrev på bloggen - att skaffa hopprep och Nike Training till min IPhone. Tack för det. Nu har jag skaffat dem båda och är redo till en vecka på resa med jobb.

Dan och jag pratade om små ändringar i vardagen, ex. Att jag nu kan köra långa sträckor i bil utan att bli jätte trött, att sova/vila mindre, att ha mer energi och glädje i vardagen helt enkelt. Tänk sig att jag har fått det på 2 månader.
Det handlar inte bara om vikt - utan om rolig träning, välmående och energi.

Jag har också märkt att jag nu måste träna hårdare (och kan träna hårdare), min puls är inte lika hög på min "vanliga" träning. Men också det sättet jag tänker på har ändrats. Jag tänker på hur jag kan träna under min semester, vad jag vill prova (kajak, bergsklättring, springa etc). Vi har nu börjat sikta in oss på att jag ska kunna springa lite bättre, jag får ett nytt upplägg av Dan angående löpning och börjar träna efter det om en vecka, när jag är hemma igen.

Jag har inte tid att jobba :) bra att jag har börjat gilla att träna under helger!!

Vi hörs - blir spännande att se hur rese-träningen blir!!

Trine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar