måndag 12 mars 2012

Trine del 12


Nu är jag hemma från resan, har redan tränat ett par gånger och är glad att vara tillbaka till träning och egen mat igen.
Jag hade en bra strategi för träning - hade hopprep, kläder och Träningsprogramm på telefonen. Hotellrummen var inte så stora, utan lyckades träna en dag 30 min. En dag hade hotellet tillgång till Gym, tyvärr var det stängt eftersom det var sent. MEN jag är glad att jag gick dit :) jag har promenerat/gått jätte mycket. Varje dag minst en timme och en dag 4 timmar. Jag ser fram emot att jag kan springa :)

Så jag måste erkänna att det har funkat bra att ha en strategi innan resan.

Det som inte gick så bra är maten.
Nästan alla måltider var bestämda av andra och absolut inte mat jag skulle vilje laga själv!! Det var inte heller mat man blir smal av att äta. Det är inte bra och jag måste träna hårt och mycket nu.
Jag hade tydligen ingen bra strategi för maten - det har jag på nästa resa om 5 månader!!

Vår betyder utomhusträning - kan inte vänta :) 

/Trine

1 kommentar:

  1. Du ligger väl i nu Trine för nu kommer han hem snart och då vill han nog kolla så att du skött din träning :) Hoppas det går bra för dig,jag väntar på nästa uppdatering.

    SvaraRadera