lördag 9 februari 2013

Framtidsplanering

Senaste månaderna har bestått av väldigt mycket framtidsplanering. Jag har utvidgat ett samarbete med en kille vid namn Patric som varit i hälsobranchen som företagare i över 10 års tid. Vi är även sedan i höstas kontorsgrannar, vilket gjort att vårt samarbete kunnat utvecklas ännu bättre.

Så det senaste som hänt i mitt företag är att vi nu tillsammans 'har han om' ett gym här i Malmö där vi rekryterar Personliga tränare som vill kunna jobba som egna företagare och hyra in sig på ett gym för sin verksamhet (känner ni till någon Personlig Tränare i Malmöregionen som söker gym kan ni gärna be dem kontakta mig!).

Vi var nyligen i London på en planeringsresa där vi bara spånade fram nya idéer för att sedan sätta för och nackdelar på dem och tillslut rangordna dem och fastställa tider för när allt ska göras. Vi kommer bland annat starta ett gemensamt bolag nästa vecka där vi kommer hålla alla våra gemensamma projekt. Så denna helgen har vi kommit fram till namnet som företaget ska ha och ska skicka in det till bolagsverket under veckan.

Idag hade jag även ett möte med en tjej som heter Ida och pluggar till friskvårdskonsulent på Bosön. Hon kommer arbeta hos mig en del under våren och kommer att hålla i lite undersökningar, gratisföreläsningar, event och gruppträning. Mycket spännande samarbete, Välkommen till företaget Ida!

Viktkampen startar ju som bekant i Malmö under v7, och 1 månad senare hoppas jag även kunna slå upp portarna för Viktkampen Ystad, som nu går att anmäla sig till!

Alla projekt jag nu är inblandad i kräver såklart även en hel del tid. Jag har nu bland annat haft 10 timmars möten under fredag-lördag. Det gör såklart att en viss fritid får lida en del, men samtidigt kommer det förhoppningsvis bli riktigt bra projekt som har en stor utvecklingspotential.

2013 Det är då det händer! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar