torsdag 21 februari 2013

Petra, Dag 3 - ViktkampenJaha då har man gjort den andra dagen i Parken. Vad tyckte vi om denna träningen, undrade den nye glade och likaså han positive tränaren. Ja va svarar man på de.... Vi va tre som svarade med tystnad i inledningen. Va ska man tycka?

Jo såklart att det är ju underbart att slita så man flåsar värre än ett lokomotiv. Kämpa upp för en trappa som man önskar inte fanns, testa göra olika övningar på varenda bänk i Pildammarna och hoppas för första gången i sitt liv att där inte är fler längs slingan. Eller att man för man förväntar att han ska sätta oss på ny övning så fort vi passerar en trappa automatiskt stannar till och då säger dagens tränare Christoffer (slavdrivare nr 2), jaså ni är sugna på mer då kör vi denna också! 
Så ja... va svarar man rusar genom huvudet när frågan kom : Vad tyckte ni om denna träning? Tankarna är många.
Ska man med ett påhittat engagemang le och säga:
Wow de va superbra - precis lagom, Nja du... de va lite i lugnaste laget tycker nog du kunde pressa oss lite till, eller lite skämtsamt säga: fattar du att du just försökt ta livet av mig! 

Kort sagt - Jag vet inte där och då vad jag tycker mer än att Ja... jag ska göra detta. Jag gör vad jag kan. Kämpar i min takt fastän man känner att man sinkar de andra ex. i trappan men med lite positivt tänk så fick de ju vila lite tack vare mig!

Och jag är nu så enormt stolt över min prestation att bara ta mig till en mörk kall Malmöpark för att motionera en kall blåsig kväll i februari. Och ytterligare stolt är jag över att jag faktiskt kan mycket än jag tror. 

Så förlåt Christoffer att svaret dröjde och att jag ifrågasatte din utbildning i trappan när du satte oss på test. ;) Passet var bra förutom "denna hemska trappa" just då. Men nu väcks sakta men säkert en vilja att klara den bättre och bättre.

Du kan din sak liksom Dan de vet jag och jag ska ta chansen och förvalta den väl.

Jag har formulerat lite mål: 
1: Jag ska minska till under 125 cm i midjan
2: Jag ska gå ner minst 6 kg
3: Jag ska kunna halvjogga runt Pildammarna
4: Jag ska ägna minst 30 min åt någon fysisk aktivitet de träningsfria dagarna

Detta ska vara uppnått den 31/3. En kompis tyckte viktmålet va för litet men ja det kanske det är. Men vikten är för mig ett kvitto på jag tränar och äter balanserat och rätt. Jag ska inte sätta kilo jagandet i fokus utan det ska bli min bekräftelse på att jag gör rätt. Kilotänk har styrt mitt liv i 25 år nu får de va nog. Jag vill inte sätta ett viktmål som får mig att jaga och misslyckas utan ett viktmål som får mig att känna -Jag kunde!

Bra träningsvecka hittills: Zumba (hemma), Pildammarna och i kväll blir det en halvtimme i simbassängen.

Känns som det är ett härligt träningsgäng som är motiverade till max i gruppen. Ska bli kul att kämpa tillsammans med dem!


Kram
// Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar