måndag 23 april 2012

Trine del 16Ofrivillig frånvaro

Jag hade stora planer om att gå ner 2 kg innan vi skulle fota till bloggen.. så blev det inte. Jag blev jätte förkyld - feber, trötthet, hosta och till slut kunde jag inte ens prata.
Mer än 2 veckor fick jag stanna hemma. Vilken besvikelse!

Jag skulle hem i påsklovet och hade 'förhandlat' med gymmet (där mina föräldrar bor) så att jag kunne träna. Kvällen innan jag skulle hem började jag må dåligt, jag var inte säker på att jag klarade av resen hem. Jag klarade det och ville vila en stund innan jag skulle träffa personalen på gymmet (jag skulle betala och ha ett kort), jag somnade i 2 timmar och diskuterade med mig själv i en timme om hur jag skulle ta mig till gymmet... jag försökte verkligen.

I torsdags kända jag att jag kunde träna igen. Det var jobbigt, jag är kanske inte 100 % pigg än och jobbigt att komma igång igen. Redan efter ett par veckor känner man skillnaden, mer träningsvärk och trötthet. Men jag är säker på att det går fort innan jag är 'tillbaka'. Det var positivt att jag klarar av mycket mer än när jag började träna första gången. Det hjälper också att Dan kan anpassa träningen efter mitt mående och hur mycket jag klarar av. Det gör det mycket enklare att komma igång.

Vi hörs nästa vecka,

Trine


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar