torsdag 5 april 2012

Trine del 14FEM gånger träning

Förra veckan tränade jag 5 gånger :) jag har  börjat med att springa, Dan har en plan jag ska följa. även om jag bara ska springa en minut för varje 9 min jag går, fick jag ont i (skinnebenet)! Jag har ingen aning om det är ok - men jag är lite försigtig eftersom Dan inte var hemma den vecka.

Jag har också fått en förkylning som inte vill släppa! Jag diskuterade med mig själv hela dagen om jag är för sjuk till att springa. Kl. 16.30 kom jag fram till att jag inte en enda gång hade tänkt, att jag inte kunde träna på gymmet. Det blev då 1 timme på gymmet den dagen istället.

Jag har cyklat 10 km i högt tempo här om dagen i solen - det kändes BRA. Det finns inget bättre :) och jag känner att min form har förbättrats!
Jag kommer att använda en domondo till att ha koll på tiden och antal km när jag cyklar.

Ha en bra vecka,

Trine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar