lördag 6 april 2013

Denna veckas träning, Trine

Lördag ingen
Söndag ingen
Måndag ingen ...det börjar bli pinsamt
Tisdag 1 h med Dan på gymmet
Onsdag 1 h promenad
Fredag 1 h på gymmet

Bra beslut denna veckan:
Jag var ett par dagar på jobbresa - så långt ute på landet att det bara fanns två pizzerior. Jag kollade - och det fanns annan mat, men då var pizza lika "bra". Som tur är gillar jag inte pizza - eller annat "mat" de kan erbjuda. Jag hittade en liten Coop - där köpte jag varmrökt lax, morötter och rågbröd istället.

Jag bestämde mig att ta en promenad, eftersom jag inte kunde träna.

Nu tänker jag att det måste bli mer träning nästa vecka. Annars kommer jag att ha Dan som PT i 10 år ;)

Tips på bra frukost/dessert:

Bananpannkaka 1 pers
2 ägg
1 tesked Kanel
1/2 tesked Kardemumma
1-2 banan

Steks i 1/5 tesked kokosolja

Ha det så bra!
Trine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar