onsdag 17 april 2013

Viktkampen, Petra


Härliga söndag! 

Äntligen kunde man då träna i tunnare kläder. Solen lyste och de kändes härligt i Pildammarna. Och minsann.. jag tänker nu att tanken inte ens slog mig om det var folk som tittade på oss. Wow det händer grejer där med. Fokuserad på träningen. Bra!

Käre Christoffer... han ska inte ha betalt som PT egentligen när det är vår lagmedlem Tommy som planerar träningen numera.. (skämt).. Tommy föreslog på vår facebook sida att vi skulle testa kullarna i teaterområdet på tid. Jodå.. minsann det nappade väl Christoffer på (se bild).
Och där fick jag ett besked än en gång på hur bra jag inte är på att klara ansträngande och konditionskrävande aktiviteter. Allt på tid är inte min starka sida. Det är kanske mera styrka som är min grej. Men trots allt är jag nöjd med att ha sprungit runt rundan över kullarna även om tiden inte var så rolig.
Det kan ju bara bli bättre.

Proteindrycken som flera påtalat att den nog inte är så god med vatten, var god! Kanske hade jag låga förväntningar och kommer att ändrat åsikt om 27 portioner men jag gillade den. Lemon yoghurt.

Efter dagens träning där jag lunkade båda varven runt pildammarna och sen träning och kullar på de så hade jag mera energi. Jag laddade med lite proteindryck och åt lite sen drog jag ut till Bulltofta där jag tänkte klara mitt mål att jogga/lunka 5 km! JAG KUNDE!!
Så nu var det målet avklarat. Så oj vilken träningsdag denna söndag blev. Träningen med Christoffer, bulltofta rundan och sen en timmes Yoga. Träningsvärk i morgon? Ja tror nästan det!

Igår va jag i Ullared. Där inhandlades mera proteinpulver och träningskläder för vår och sommar! Minsann tycker jag på bilden att det hänt lite på kroppen..

Jag fick ihop 85 poäng i livskvalitets tävlingen och tillsammans med Lina så blev det nog ett bra resultat denna veckan. Och nästa.. de blir ännu lite bättre! Jag ska ju stretcha massor och sova mera! 1 kommentar: