fredag 19 april 2013

Viktkampen, Petra


Träningsvärk...

Jag trodde denna åkomma skulle ha gett med sig vid detta laget. Men så är visst inte fallet. Ack, aj och oj vad det har gjort ont i bakdelen idag. Att gå har känts som en utmaning bara det. Jag hörde barnen på jobb som gick bakom mig kommentera: Titta på Petra som hon går. Jo den syntes visst också denna träningsvärk!
Det var nog tisdagens intervall träning som satt sina spår i min häck! Vet inte vilket som va värst. Värken eller träningen! Jag börjar undra om träning är min grej.. Ahh!! Jo det är det eller i alla fall ska det bli!
Men jag får väl ta det positivt att Christoffer gav mig cred för mitt "löpsteg"... De visst jag inte ens att man kunde använda i samma mening som mitt namn! Petra - löpsteg... klingar bra men löpning... då får det vara väldigt kort distans. 20 m kanske. 

Idag blev det en skogstur med Lotuz. Träningsvärken gjorde att det inte blev någon höjdartid på den första kilometern. Sen insåg jag att i det tempot så kom det att bli mörkt i skogen innan jag va tillbaka vid bilen. Så efter en km var det bara till att börja jogga. Första stegen gjorde inte ont. Det gjorde ONT! Men jag kom in i det och de flöt på bra. Fram till en kilometer kvar av turen. Då insåg jag att en toalett.. det hade varit bra att ha i närheten när man tränar. Så sista km blev det en promenad i sakta mak och jag kan garantera att det blev knipövningar hela vägen. Hann inte bli helmörkt i skogen i alla fall. 

Maten går så bra nu. Jag anser att jag gör bra val och äter rimliga mängder.
Troligen tål jag inte citronsyra. Vilket innebär en massa mer planerade kring maten. I positiv bemärkelse till viss del. Att förbereda har blivit a och o. Det hjälper mycket att göra goda val när man inte bestämmer kl halv 6 när man är som hungrigast och går i affären i sista minuten vad man ska äta. Det är säkert fler med mig som dessutom råkar handla något att stoppa i munnen när man är hungrig under inköpen!
Så inte utan att de onda kan ha något gott med sig!

I morgon drar jag till 
Malmö och Pildammarna igen! Härligt men tufft!

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar