lördag 6 april 2013

Träning efter graviditetFrågorna är många, myterna likaså!


När får jag börja träna efter min graviditet?

Får jag göra alla övningar efter graviditeten?

Hur tappar jag mina mammakilo snabbt?

Nu är det dags att ta upp gruppträning för nyblivna mammor på allvar. Tanken är att under början av maj starta en 8 veckor lång gruppträning bestående av totalt 16 träningspass.

Passen hålls av specialutbildad tränare inom träning av gravida/efter graviditet. Du kommer träna med trygghet och vetskapen att träningen är helt anpassad efter vetenskapliga studier på bästa effekt och säkrast möjliga träning efter din graviditet. Du kommer även få svar på dina frågor som har med träning och graviditet att göra.

Känner ni någon relativt nybliven mamma? Tipsa gärna! Läs mer om konceptet

Anmälan och frågor skickas till info@ptdan.se
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar