torsdag 4 april 2013

Comeback på bloggen, Länge sedan -TrineNu är det länge sen jag skrev på bloggen. Jag har haft mycket att göra och behövde en paus. Men nu har Dan och jag kommit fram till, att ni ska följa mig i att nå målet "-15kg".
De senaste veckorna har det inte blivit mycket träning. En av Dans klienter har köpt min lägenhet (ja, det är ett tillfälle. Men hon har tydligen följt mina blogg inlägg tidigare:)
- men det betyder, att jag bor hos kompisar ett tag i väntan på att jag får flytta in i min nya lägenhet. Men nu har jag bestämt att det inte ska hindra träningen. Det får bli promenader, träning och mindre mat! Nu kör vi!

Kommentera gärna! Tar emot alla tips och tanker!

Tills nästa vecka - träna hårt :)

//TrineNi kommer nu att få följa Trines fortsatta klättring mot sina mål. Hon har på lite drygt 1 år ändrat sin livsstil totalt vad gäller träning och kost. Det har renderat i mellan 15-20 kg viktnedgång och ett stort hopp i välmående skalan. Med resultat av att vi har gjort upplägget långsiktigt kan Trine idag dessutom utan problem hålla sig kvar på sin nuvarande vikt utan att behöva "kämpa" med sitt kostintag. Bra kämpat och fortsätt nu mot nästa steg!

//Dan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar