fredag 12 april 2013

Viktkampen 2013, Petra
Denna veckan har vi då dragit igång med en livsstilstävling. Spännande och det gäller ju att samla fina poäng. 
Jag tycker att jag inte ska ha några större problem att samla poäng i denna tävling då jag känner att jag är motiverad och taggad.
I nuläget finns det vissa förbättringar att göra och de får jag ta itu med lite efterhand. Ex får man poäng för stretching. Det har aldrig varit min starka sida, men det har i och för sig inte motion heller varit. Det är mest tiden som begränsar mig känner jag. Ett mål gott som få är väl att få till lite mera stretching efter träningarna.
Det som jag också måste förbättra är att få i mig dessa viktiga proteiner efter träning. Jag då som är motvalls mellan varven har envist hängt upp mig på att inte köpa kosttillskott och annat sånt hittepå.. som jag då tyckt. Medel för alla hälsokost företag ska håva in stålar.. men jag får ge mig. Jag lyssnar på tränarna och gör som de tycker. De har ju haft mycket bra tänk hittills så - why not?
3 olika smaker inhandlades. Gott låter det när man läser smakerna som ex kokos och luktade gott gjorde det. Nu återstår bara på söndag att besvara frågan.. Är det gott?

Nya mål att uppnå är nu formulerade. Till den 12 maj skall jag:

  • Ha fått ihop minst 12 poäng per dag i tävlingen
  • Gått ner 5 kg ytterligare
  • Stretcha minst 15 min 3 ggr i veckan utöver yogan (stretch out stress)
  • Lunkat/joggat 5 km
  • sitta ner varje dag när jag äter frukost
Veckans träningar har varit att promenera ca 1-1,5 h om dagen och en joggingtur på 3 km ca och en träning i Malmö med gänget. 

Trappor... åh va ljuvligt. Nästa gång ska vantarna med om nu Christoffer får för sig att vi ska gå mera björngång.. 
Vi var få denna gång som gick. Ser fram emot att träffa fler viktkampare på söndag! 
Det går bra att träna men kroppen är lite motsträvig än. Känns som jag aldrig ska orka lika lätt som det började kännas innan jag blev sjuk! Men det kommer... Det är bara att kämpa på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar