måndag 6 maj 2013

Det bästa jag gjort! Viktkampen 2013, Petra


Såhär snart halvvägs in i viktkampen vecka 12 av 26 så känner jag mig nöjd med mitt beslut att satsa på mig själv. Nöjd att jag valde att gå med i denna grupp. Kanske var det i rätt läge i livet men samtidigt tror jag också att det är ett vinnande koncept för viktminskning. Men visst man måste vara motiverad och ha en stark vilja att satsa på sig själv. Det är inte lätt alla gånger man ska iväg med sin packade väska mot Malmö att förstå varför man gör det. Det är tufft, svettigt, hårt och man får ont. Men det ger resultat. Och det känns ju så bra varje gång man lämnar Pildammarna bakom sig och sätter sig i bilen och far hemåt.

I lördags var ingen bra dag.. jobbigt att ha bestämt sig för en träningsfri dag. Att undvika motion. Jag grät några tårar för att jag inte skulle träna. Hjärnspökena de finns där mellan varven och sätter griller i huvudet på mig. Men jag kan mota bort dem och det går ganska bra eller väldigt bra även om det blir kämpigt och tufft mellan varven.

I går ägnade jag en stund av eftermiddagen åt att leta sport bh till mig tillsammans med väninnan. Det är minsann inte meningen att storväxta damer med stor byst ska träna. Det verkar mest vara avsett för de med mini boobs som ändå inte riskerar blåtiror av att brösten skumpar upp i ansiktet. Nu menar jag inte att va krass mot de som har små bröst för det kan säkert vara ett dilemma i sig utan krass är jag mot det marknaden erbjuder. Men det handlar väl om efterfrågan såklart…

Jag skubbade eller rättare sagt hann inte med träningen SOS- strech out stress igår kväll. Fick va nöjd med att träna under middagstid med Christoffer. Inte illa det. Han kör med oss nu. Ingen rast ingen ro. Men det är ändå härligt! Backarna upp är inte mitt största dilemma nu.. det är nerför. Usch vad det tar emot och är belastande för knäna. Känner det så tydligt och måste hålla emot så mycket för det gör både ont och rädd att smärtan ska få mig att tappa fotfästet.
Istället för SOS.. blev det god middag med smarta val trots menyn bestod av en härligt stor 3 rätters meny. Man kan ju äta smart trots att det serveras mycket mat. Det jag gör är att bestämma mig innan när jag ser tallriken vad jag ska äta på den. Sen äter jag det och inget annat.

Både torsdagens och söndagens träningar kändes bra och som jag inledde med.. Viktkampen 2013 är det bästa jag gjort!
Jag är övertygad om att jag kommer att lyckas!

/Petra

2 kommentarer:

  1. <3 Du kommer lyckas o jag med! <3
    Karro

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är Petra:) lycka till du kommer klara detta hela vägen! Mvh Linda

    SvaraRadera