tisdag 14 maj 2013

Viktkampen Petra


Hårt men roligt arbete.

Jag gör saker jag aldrig trott jag skulle göra, jag klarar saker jag inte förväntar mig och jag har framför allt roligt under tiden.
Många saker får stå till sidan men det är dags nu. Jag ska ju äntligen få bukt med många års lidande och kamp med vikten och måendet.
Det känns för det mesta bra och härligt men visst dippar humör och ork. Men som jag skrivit här innan så mår jag bättre ändå än jag gjort på länge. Jag minns nog inte ens när jag mådde såhär bra totalt sett. Och jag tror att alla runt mig ser det!

Mina lunka rundor har inte blivit av nu på ett tag. Jag vet att jag kan och orkar så det har inte varit så viktigt. Känner att de sliter lite på kroppen än så håller mig till min andra träning. Och i  ärlighetens namn tror jag det räcker och blir över utan att jag måste lunka rundor också. Denna veckan har det blivit 4 styrka och konditionspass varav 3 med gruppen och ett extra med joinme.nu.
Utöver det har jag gått ca totalt 3 mil under veckan och även tränat ett pass Yoga/flow.

Träningen igår (söndag) blev på Ribban istället för i Pildammsparken. Härligt utmanande och tufft men så kul. I juni drar jag dessutom till Turkiet en vända och missar en hel del träning med gruppen. Då kan dessa övningar vi körde igår komma till pass på min egenträning. Fasar lite för det uppehållet för visst är det så har jag märkt under träningarna att man aldrig tar ut sig till samma grad när man tränar själv som när man har gruppen och framförallt tränaren som pushar och driver på. Men jag har fått lite verktyg att klara det och hoppas och tror att jag ska kunna göra ett ganska bra jobb ändå.

Vi kör upploppet denna vecka i livskvalitetstävlingen som pågått i 6 veckor. Jag har fått till bra poäng i den och är nöjd med min insats. Får se hur långt det räcker.

Ha en bra vecka alla..
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar