onsdag 29 maj 2013

Viktkampen 2013 - halvtid passerat, Petra

Denna härliga grupp. Massa skratt och skoj. Redan nu känner man en viss ledsamhet över att det kommer ett slut. Det är ett tag till men det går fort och vi har som sagt gjort mer än halva resan. Idag var det en tuff dag när jag anlände till träningen i Höllviken. Tårarna hade rullat i mängder. Jag är urlakad av stress och trötthet. Massor hemma, på jobb och träning och allt farande. Känns som jag aldrig landar för tillfället. Alltid något som jag borde göra eller ha gjort. Men när gänget kommer och alla samlas finns en kram, uppmuntrande ord och kärlek till varandra i överflöd. Snabbt försvinner känslan av ledsamhet och vi kör på. Men under passet kommer från olika håll stötande ord och tankar. Man hör många som berömmer. Jag är lite mindre bra på det. Jag är så fokuserad i tanken på att göra mitt jobb. Klara uppgiften. Jag kan skämta och skoja under tiden men det är väl det som ligger närmst för mig. Vana att skämta när det är jobbigt för att få bort fokus från mig ex. Så det kommer från ingenstans. Men att tänka på andras prestationer i de ögonblicket är jag inte bäst på. Försöker lära mig det att bjuda på komplimanger där och då! Men får göra det här tills jag lyckas med att göra det IRL!

Dagens träning Caveman i Höllviken. Riktigt kul! Skönt att det regnade och vi fick vara inne. Kändes tuffare på något sätt i ladan. Jag gillar att få variation i träningen, framförallt i att byta lite miljö ibland. 
Det var taggade deltagare som körde hårt och det hördes stånk och pustande från ladans olika hörn. Springa med stenar och med dunkar, slå med slägga och köra övningar med rep. Kändes lite tufft. Det blir till att bygga om här hemma på gården. 

Efter träningen var det samtal med Dan. Enskilda samtal. Kändes bra. Han hjälpte mig sätta ett mål angående viktminskningen. 10 kg till vi är färdiga med viktkampen är målet. Allt extra är bonus. Klarar jag ner till 2 siffrigt så blir det bonus. Tips på bra belöning om jag klarar det? Nya träningsskor föreslog Dan. Men det behöver jag nu. Redan slitit ut ett par på dessa 13 veckorna.. 
Nä men att se till att hitta något jag aldrig unnar mig annars. Har en härlig vän (ses för sällan) som syr klänningar. Kanske ska man unna sig att beställa en klänning av henne. De är utan ärmar.. de kan ju va något att våga sig i en sån klänning. Hon syr ju dessutom dem lite efter smak och tycke.. Får fundera på detta. https://www.facebook.com/MadeByP


Nu hittar jag sängen och vilar inför en ny fara och flänga vecka med massa göra. Tur att det mesta är så kul!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar