fredag 24 maj 2013

Petra – Viktkampen 2013


Invägning hos Dan var det alltså dags för i söndags igen. Jag presterar goda resultat och är nöjd med den utveckling som sker. Såhär efter 13 veckor har jag minskat 13 kg. 13 kg som både syns och känns. Midjan minskar stadigt och det är härligt att ta på byxor som är för stora till och med. Och jag köper visst dessutom för stora byxor fortfarande. Svårt att vänja in sig att man minskar, i tanken är man kvar i att köpa största storlekarna för att vara säker att byxorna passar.
Alla mina mål jag skulle uppnå har jag klarat. Kanske någon enstaka gång som jag slarvat med frukosten.. att sitta ner och äta den. Men jag är många gånger bättre än jag var tidigare i att ta det lugnt.
Nya mål till sommaruppehållet från träningen:
·         Fortsätta minska motsvarande 1 kg i veckan
·         Hålla mina två träningsfria dagar
·         Sköta kost och träning under Turkietresan

Klarar jag dessa mål ska jag unna mig en ny baddräkt. En riktig och inte en rea baddräkt i fel storlek för att jag är snål. Haha, Men den jag köpte ska nog klara sig under Turkietresan.

Träningarna sen sista inlägget…
Lördag – Träning i Sjöbo med Joinme där vi körde idioten i backar.
Söndag – Träning med Dan… antingen var det sviterna av lördagen eller så var jag helt ur form. Va det jobbigaste pass jag varit med om. Andningen totalt värdelös och yrsel. Låg sen och frös hela em.
Tisdag – Ett mördarpass för ben och armar med Christoffer.. Smekmånaden var över haha! AJJ:: jag kan få träningsvärk. Men hade energi så det räckte och blev över. Kunde tränat mera..
Onsdag – Ett träningspass i Sjöbo Oran med Joinme och där bjöds det på cirkelträning. Ömma muskler från dagen innan… AJJ men gick bra.
Torsdag – Fasade för ett nytt pass med Dan med minne från söndagen. Men det var tufft och kroppen svarade bättre även om jag glömt min sportbh.. ack va det är skillnad på att träna med bra stöd och utan. Ni som ska träna med stora Boobs… Investera i en bra BH…  Det är A och O. Kände det begränsade mig enormt.  Inte för att jag skäms för att det hoppar men det sliter och gör ont. Tappar fart och kan inte ge allt.
Efter vårt pass kom ett annat gäng för att träna med Dan. Kände sig sugen på att fortsätta. Bra betyg på orken. Även om man sliter och är trött har man energi och kraft.

Ena bilden är mina träningskompisar i Sjöbo. Efter idioten i backarna. Ser ganska pigga ut ändå va? De andra är från veckans 2 träningspass med Dan.


Ha en bra helg alla. Söndag… då blir det caveman träning i Höllviken. Va sysslar jag med… J Längtar dit!

/PetraInga kommentarer:

Skicka en kommentar