onsdag 4 september 2013

I motvind… Petra, ViktkampenJa då va vi i full gång med del 2 och det känns bra att vara igång på nytt. Det enda tråkiga är att det onda i benen/häcken ska hänga kvar.
Vill ju inte begränsas av de men men.. jag kör på och gör vad jag kan. Allt är bättre än inget. Just nu i skrivande stund känns det ganska okej och hoppas att det förblir så under kvällens träning med Dan.
Vi har nu haft 3 pass under veckan som gick och det har varit som vanligt roliga och krävande pass. Jag flåsar och flämtar och pustar. Men kul är det. Lite arg blir jag när jag inte klarar det fullt ut som jag vill.. pga smärta eller dålig andningsteknik.. el helt enkelt dålig kondis. Men jag är glad att jag med mina 110 kg ca kan jogga och springa och göra det mesta som de andra klarar som väger mindre. Så oavsett och trots lite ilska så är jag nöjd.

Torsdagens pass med Christoffer var riktigt kul. Jag gillar Tabata.. arbeta i 20 sekunder, vila i 10  och upprepa 8 gånger. Känns enkelt men ändå tufft. Häftig känsla.


Veckan som gått har jag varit tröttare än trött. Sovit kvällar och nätter igenom. Men kroppen behöver väl det.  Det ”nya” jobbet med småbarnen på förskolan där jag jobbar känner jag ger mera vardagsträning. Mycket lyft och mycket gå och upp och ner på golvet. Kan kanske va de som gjort mig tröttare än vanligt.
Nu ska jag jobba klart några timmar till sen drar jag mot stan och pildammarna för ny träning. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar