fredag 6 september 2013

Välgörande träning! Petra

Stafetter, Ja de är ett smart sätt att få ut de mesta ur oss de vet han vår PT-Dan.. På tisdagsträningen flåsades det, hejarop hördes i pildammsparken och svetten stänkte omkring eller iallafall sved den i ögonen. Ett välkommet litet regn kom och kylde ner. De va riktigt skönt faktiskt! Dom har kanske rätt... Tränarna att de finns (nästan) inget dåligt väder för träning. Fast nu skrev jag kanske.. Aldrig att vi erkänner att de har rätt - nädå! Jag... Skubbisen, hade hela dagen innan den träningen känt av typ hjärtklappning och känt som det fladdrade till över hjärtat. Stress är och var min tanke. Är ju inget nytt fenomen men ändå tänker man sig för lite extra kring att träna när man mått så hela dagen. Så jag avstod de första momentet och lämnade walkover på den första stafetten. Ett antal varv runt paviljongen. De kämpade på hårt mina träningskollegor! Bra jobbat!
Efter de kändes de helt plötsligt bra och jag kunde hänga på resten av träningen i ett bättre tempo! Ett par varv i kullarna sen blev det avslutningsvis trapporna i teatern som utgjorde platsen för snabba fötter straffet! Oj förlåt.. Stafett;-) En härlig träning och efteråt mådde "hjärtat" bra. Det konstaterades även dagen efter på VC när jag kollade blodtryck etc för va på den säkra sidan. Utlåtande... Varva ner!

Torsdagens träning var jag på väg att avstå pga trötthet, inte lathet utan enorm trötthet. Jag hade tillbringat dagen med utbildning i Kristianstad och suttit i bil någon timme innan jag snabbt en kvart dök in om hemma och bytte kläder. Sen in i bilen igen och mot Malmö.
Då va de inte så man kände wow.. Längtar.. Men väl på plats kändes de rätt och faktiskt under träningen piggnade jag till även om jag kanske hade svårt va tyst och låta bli att skratta. De va första träningen på ett tag nu efter sommaren de faktiskt kändes som kroppen samarbetade lite och inte jag behövde jobba mot den. Återigen blev det lite kullar och sen de härliga trapporna i teatern.
En intressant reflektion var att våra nytillkomna gruppmedlemmar eller en av dem tyckte de va tuffare än vanligt. Att Christoffer va "hård" med oss. De har tränat övervägande med Dan som jag/vi upplever ger oss hårdare träning än med Christoffer. Kan de kanske var så då att de inte alls skiljer i de avseendet vad som är tuffast utan att det är de man är mest van vid som känns enklast..
Träningen gav mig i alla fall energi och jag glömde tröttheten...

Så som jag inledde med,, ja träningen är välgörande. Mitt blodtryck låg perfekt ( hade förhöjt innan jag började träna), hjärtklappningen la sig och igår blev jag pigg och fick ny energi och orkade till och med med ett kompisbesök i Lund efter träningen. Härligt!
Och inte bara de.. Jag är ju snyggare än nånsin om jag får säga de själv :-D  haha!


Trevlig helg alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar