onsdag 25 september 2013

Träningsdagbok PT DanNu är det dags att införa en träningsdagbok på bloggen för mig själv. Så 1 gång/vecka kommer jag uppdatera hur jag själv har tränat och några tankar ang passen osv.

Jag börjar uppdateringen från 1 vecka tillbaka och sedan kommer denna veckans uppdatering under helgen.

Måndag 16/9
Styrketräning helkropp Gym 60 min
*Löpinskolning 6 min löpning

Tisdag 17/9
Bandyträning (bandy på is) 90 min

Onsdag 18/9
FTP Test Cykel 30 min (max-test över 20 min)

Torsdag 19/9
Bandyträning 90 min

Fredag 20/9
Vilodag

Lördag 21/9
Styrketräning helkropp Gym 60 min
*Löpinskolning 6 min löpning

Söndag 22/9
Tempocykel 60 min

*Löpinskolning är ett säkert sätt att klara av att springa längre distanser utan att dra på sig skador på framförallt underben, knän och leder. Inskolningen är bra att användas till personer som är nybörjare på löpning eller inte har sprungit på en längre tid. Det hela går ut på att strikt hålla nere tiden på löpningen och sedan gradvis stegra tiden vecka för vecka. En inskolning börjar lite olika tider beroende på dina tidigare erfarenheter.

På lördagar alt söndagar kommer jag fortsättningsvis uppdatera min träningsdagbok!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar