måndag 30 september 2013

Petra - Viktkampen 2013
Det har varit gott om härliga träningspass på sistone. Boxpass, två pass på Caveman och idag så tränade Christoffer på jobbet kan man säga. Han hängde på eller om vi ska va ärliga så försökte vi hänga på honom. De skada inte att se honom slita och svettas han med. Vi kan konstatera att vi är mindre vältränade än honom men vi tog oss igenom och hängde på hyfsat i alla fall.

Dan, har jag nu konstaterat borde, om han lägger sin karriär som PT på hyllan, satsa på att jobba i förskola. Han är påhittig och kreativ vad gäller lekar. Uppvärmningen innan boxpasset innehöll både tagen lekar och följa John. I mitt fall först jaga Linda och sen jaga Tommy. Vi fick i uppdrag att skaka av förföljaren.. kan bara hastigt nämna att Tommy.. han lyckades bli av med mig.
Boxpasset var som vanligt tufft och krävande men kära Karro, hon bjuder på härliga skratt under kvällen så de muskler jag fick mest träning i mellan varven va skrattmusklerna var de nu sitter, och fick på köpet effektiva knipövningar ;)

Vad gör man om man glömmer träningsbrallor? Jo man far till stadium och bidrar till deras försäljningsökning. Sen ett ombyte i bilen på Pildammsparken och på ett härligt pass om än andningsmässigt jobbigare än någonsin. Som jag tror beror på att det är förkylning på gång känns det som i kroppen.


Positiva förändringar.. inga böjda tår i skorna, tårna börjar göra mindre ont och värken i häck och lår är nästan borta. Bra var det trots lite dålig tilltro under föreläsningen att jag skulle kunna bli en löpare. Men man ska aldrig säga aldrig :)

//Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar