lördag 28 juli 2012

Löpanalys och nya skor!

Asics Gel Kayano 18

Skor inköpta idag, det blev ett par Asics. De kändes riktigt sköna när vi testade ut dem och det ska bli kul att testa ute imorgon.

Förövrigt filmade jag mig själv idag under löpningen. Eller min moder fick agera filmare när jag sprang, därefter var det dags att analysera min egen löpning för första gången. Var lite nervöst måste jag säga.. haha. Dessvärre var jag inte jätte positivt överraskad utan hittade en hel del jag kan förbättra. Men jag fick ändå en aning om vilka skor jag skulle köpa och sedan när testpersonalen sa samma sak som jag tidigare kommit fram till kändes det både tryggt och bra att jag tog just dessa skor.

Dagens träning
Backintervall på inline - pushade cyklist uppför backe
Löpning 5 km


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar