fredag 27 juli 2012

Träning inför Stockholm ExtremeIdag körde jag för första gången sedan min knäskada löpning över en mil. Det kändes förvånansvärt bra faktiskt! Men att löpkonditionen inte är direkt på topp är väl inget att sticka under stol med! Men eftersom jag har kört en hel del annan konditionsträning är jag inte särskilt orolig att det är just den som skulle vara något problem.

Imorgon bär det av till sportaffärer i Karlstad för att testa ut ett par nya löpskor. Väldigt synd att jag inte gjorde det i Malmö där det finns rena löpbutiker där man får (nästan) garanterad kunnig personal och bra utprovning av skorna. Nu är det bara hoppas att de på stadium, team sportia eller intersport kan något om fötter, löpskor och teknik för jag måste verkligen förnya dem och få bästa förutsättningar nu känner jag.

För övrigt blev dagens aktivitet

10 km löpning
10 km Inline

Sol och bad
18 hål Fresbeegolf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar