måndag 11 mars 2013

Invägning 3 veckor, Petra
Då var det dags för första invägningen. Jag upplevde något nytt med detta att väga mig. Jag ställde mig på vågen utan en tanke på skam.
Det har aldrig hänt för att jag inte har tänkt en jobbig tanke kring att väga mig inför någon. Det var snarare med förväntan och stolthet jag klev upp. Och minsann... minus 4 kg på dessa 3 veckor. Kan bara hoppas det fortsätter i ett liknande tempo men det är inget jag tänker börja förvänta mig utan jag kör på med träning och äta mer rätt och riktigt. 5 cm mindre midja och några cm mindre på stuss, lår och biceps. Dessa vader... de håller formen. Samma mått denna vecka. 

Träningen idag blev ingen barnlek. Hemskt väder men de tänkte jag inte ens på under tiden för övningarna. Det märks att Dan skruvar upp svårighetsgraden. Det känns ganska okej men visst trött blir jag och flåsar en del också! Många nya övningar och någon för svår. Men det är bara än så länge. Här ska övas på smidighet! 

Jag har så svårt att få till bra matval och mattider när jag tränar på söndagen så som vi gör nu mitt på dagen. Jag får ha ett nytt mål. Jag behöver bli en bättre planerare och förbereda mig mer genomtänkt kring tid och matval. Söndagen är en intensivare träningsdag med Dan som jagar oss vid middagstid och Yoga halv 7 på kvällen så är lite viktigare att tänka på detta med maten.

Dan skötte sitt uppdrag i dag med att ta bilder. Ska bli spännande att se dessa slitbilder när han lagt upp min bloggtext och sina bilder. De kommer säkert synas att vi gav vad vi hade i övningarna. 


Smidighet var en av stationerna
Smidighet  var det ja!
Klättring ökar både smidighet och styrkan
// Petra

Viktkampen 2013 - www.ptdan.se

Ps. Kul med första invägningen där många riktigt bra resultat uppvisades!! Fortsätt såhär alla så kommer ni nå otroligt bra resultat efter 6 månader!! 
//Dan

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt att uppleva att med rätt kost och motion så GÅR det att gå ner i vikt! Bra jobbat Petra, är så imponerad av dig!

    SvaraRadera