söndag 3 mars 2013

Härliga Söndag, Petra


Viktkampen 2013.Då var det återigen söndag. Dessa dagar de bara rusar iväg men det är väl ett tecken på att man lever och är lycklig för inte kan det väl vara så att Petra har för mycket i sin agenda och hinner knappt med... Nädå så kan det inte vara. Fråga inte någon som känner mig för de kommer nog att säga som de brukar säga till mig... Hon/Du borde andas. Ta det lugnt. 
Men vet ni? Jag känner ett lugn som jag inte gjort på länge även om det är mycket som ska hinnas med i ett späckat schema och jag känner inte en massa jag borde eller jag ska utan.. JAG MÅR BRA! 

I fredags ja då var det min hemma träningsdag. Och det gick galant sånär som på en mindre incident. Broddar till trots har jag nu testat åka kana på rumpan. Med en kompis i luren som troligen fick en mindre hörselskada så flög benen undan i en nedförsbacke. Isig sådan. Kanade några meter ner men mest tror jag att kompisen min hörde mitt skratt när hon återfick hörseln. Ja de kändes minsann lustigt och skrattretande att kana där på rumpan ner om backen. Tur att ingen såg för det sån nog än mer lustigt ut. En stor hysteriskt skrattande kvinna som kanar på rumpan i en backe iklädd träningskläder för att se hurtig ut. I de läget såg jag nog inte smidig och tränad ut när jag skulle resa mig upp. Resultatet... ja jag är om lite här och var. Något blåmärke. Men ska de stoppa mig. Nädå.. idag kör vi på med PT-Dan igen. 
Denna lilla incident till trots blev det 7 km i Oran. 2 km mer än sist och backen upp i början orsakade inga 112 varningar. Så summan av kardemumman: Bra träningspass med ca 1 km lunka och 6 km gå, bättre flås i backen och en öm kropp.
Och avskräckt blev jag inte. Det blev en 3 km tur i går (lördag) också.

Idag blir det kost-föreläsning och feedback på matsedel. Äh jag är inte orolig. Trots ett restaurangbesök med godaste fonduen på Pers Krog i Malmö! Mumsigt och välförtjänt. Och det som jag åt för mycket där. De lär Dan jaga av mig idag!

kram och ha en bra söndag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar